Ами сега: Лияна не може да се омъжи повторно, Махмуд й забрани!

Ами сега: Лияна не може да се омъжи повторно, Махмуд й забрани!
5 (100%) 1 vote

Лияна не може да се омъжи повторно, Махмуд й забрани!

Лияна има забрана да минава втори път под венчило. Поп фолк дивата няма да стане официална половинка на новото си гадже Цецо. Забраната идва не от кого да е, а от бившия мъж на пайнерката – Махмуд Йозджан.

Лияна

Лияна има забрана да вдига втора сватба

На кюрда не се разрешава да пребивава в нашата страна заради проблеми със закона. Той обаче имал много ревнив нрав.

Пред общи познати на бившото семейство той се заканил, че ако Лияна сключи втори брак, той ще отвлече дъщеря им Дениз. Той не искал неговото момиче да има втори баща.

Това накарало Лияна да се свие, за да не мине втори път под венчило. В момента нежната фолкаджийка е лудо влйбена в приятеля си Цецо.

Той е завършил финанси в Лондон и има бизнес в сферата на ресторантьорството. Богаташът има верига от наргиле барове в столицата, изключително популярни сред младите хора.

Двамата с певицата Лияна се запознават след предаването „Мармалад” по Би Ти Ви. Това се случи миналата година. Лияна участваше в него, а Цецо го гледал случайно.

Поп фолк дивата тотално занемари кариерата си на певица и доскоро криеше гаджето си. Преди години тя се превърна в най-мразената жена в България, защото забърса Благо Георгиев.

По това време жена му Христина бе бременна с второто им дете, а Лияна не спря да обикаля медиите, за да казва колко много се обичат. След това обаче шавливият футболист я заряза и отново се върна при жена си.

Тогава Лияна намери утеха в прегръдките на мафиота Махмуд, който от години живее в турция, защото не може да припари у нас.

Фолкаджийката дори се сгоди за него. Но в крайна сметка се отказа от сватба, защото трябваше да живее в южната ни съседка, а семейството на бащата на дъщеря й било много консервативно.

След като влезе във Вип Брадър 2013 отново забърса страшен скандал. Тя си падна по боксьора Тервел Пулев, без да знае, че е семеен и има малко дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар