Ти да видиш: Владо Карамазов се дипломирал с измама!

Гласувайте за статията

Истината за Владо Карамазов, която не знаехме!

Владо Карамазов изобщо не е бил отличен ученик. Като тийнейджър той едва взел диплома за средно образование. Секс символът на родния театър и кино я получил благодарение на брат си, който бил отличник.

Владо Карамазов

Владо Карамазов получил дипломата си с измама

Владимир Александров, както е истинското му име, взел диплома с измама. Тройките не са били изключение в бележника на бъдещата звезда, който той не крие.

Още в онези години той се е готвил за актьорската професия, а не за готвач. Среден има по английски и по два основни предмета в дипломата му-икономика и отчетност на общественото хранене.

Понеже изкарал двойки на изпита по математика след 7-ми и 8-ми клас нямало как да се запише в престижна гимназия, затова се записал в Техникум по обществено хранене.

Там вече учел брат му Иван, който бил талант, а той-пълен провал. Предпочитал цял ден да бели картофи, вместо да доближи печката. Записал се в специалността „Сладкарство”, защото и брат му вече учел там.

„Пишеха ми тройки по милост заради брат ми”, признава по-късно звездата.

Години наред секси актьорът крие, че взем дипломата си за средно образование с измама. Държавният му изпит бил в кухнята на един от най-големите хотели в столицата.Трябва да направи торта „Гараш” и шоколадово руло.

Бъдещият сладкар обаче не знае рецептите им. Още тогава е голям чаровник и успява да омагьоса главната сладкарка на хотела. Жената забелязала, че е с две леви ръце и след като той излял душата си, тя решила да му помогне.

Вместо него направила сладкишите и той получил в дипломата си отлична оценка. Въпреки че на устния изпит докарал четворка, той успял да се дипломира. И да сбъдне мечтата си, като става студент в НАТФИЗ.

Само един път той взел миксера, за да направи торта за семейството си, но се провалил. И оттогава не припарва до кухнята.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар