Бомба: Уволняват Натали Трифонова от Би Ти Ви!

Гласувайте за статията

Натали Трифонова ще се прости с работата си в Би Ти Ви!

Натали Трифонова остава без работа. Красивата синоптичка от Би Ти Ви скоро ще е аут от телевизията. Секси синоптичката била назначена по заместване, като титуляр е Станислава Цалова.

Натали Трифонова

Махат Натали Трифонова от мястото й в Би Ти Ви

Тя излезе в отпуск по майчинство и след няколко месеца ще се върне отново на работа. Титулярката имала намерение скоро да се върне на работа, което означавало заместничката й да си тръгне от медията.

Преблемът на телевизията бил, че централата от чужбина отпускала само три места за синоптици. Те са заети от Емо Чолаков, Христина Балински и Натали.

Но блондинката нямала постоянен щат. В деня, в който Станислава Цалова се връщала на работа, заместничката й следвало да бъде уволнена.

За маркетинг шефовете уволнението на дългокраката блондинка бил проблем. Защото тя била едно от любимите лица на медията.

Само седмици след първата си поява на медията тя събра много по-голяма фенска маса от тази дори на Никол Станкулова. Въпреки това трудно ще я задържат на работа.

„Ако искат Натали да остане, ще трябва да лобират за нея пред шефовете от чужбина, а тях не ги интересува кой е звезда и кой – не. Интересуват ги само голите цифри.

Ако са решили, че в телевизията има бюджет само за трима синоптици, трудно ще се съгласят на четвърти щат”, смятат от Би Ти Ви.

Според тях за да остане Натали, трябва да бъде уволнен друг. Което е почти невъзможно. Защото Емил Чолаков и Христина Балинска не се били провинили с нищо, за да бъдат уволнени.

Станислава Цалова също нямало как да бъде отстранена от работа, защото е лоялна към медията. А и законът я пази, тъй като има дете под 3-годишна възраст.

Остава възможността да се убедят хората от чужбина, че този четвърти щат е наложителен. Защото ако някой излезе в отпуск или по болест, налагало се другите да работят без почивен ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар