Бомба: Братовчедка събрала Ники Илиев и Даяна Ханджиева!

Гласувайте за статията

Ники Илиев гаджосан с Даяна Ханджиева благодарение на братовчедка му!

Даяна Ханджиева омагьосала цялото семейство на Ники Илиев. Младата актриса е от месеци с режисьора и актьор, но вече е любимка на роднините му. Според клюката именно роднините на Ники Илиев ги сватосали.

Ники Илиев

Ники Илиев и Даяна Ханджиева са заедно от месеци

Даяна била първа приятелка с братовчедката ни Ники-сценаристката Лора Кадурина. Същата е дъщеря на известния актьор Георги Кадурин и актрисата Мариана Миланова. И двамата участват в поредицата на Би Ти Ви, където Даяна Ханджиева играе главната роля.

Там те се запознават с прелестната брюнетка и бързо стават приятели с нея. Тримата Кадурини дори организират обща ваканция в Барселона с Даяна. По това време звездата от „Скъпи наследници” е все още гадже с оператора Симеон Кермекчиев, а Наки Илиев е със съпругата си Саня Борисова.

След края на снимките на „Скъпи наследници” Даяна къса с гаджето си,като почти по същото време и Ники Илиев се разделя със Саня. Точно тогава братовчедка му Лора организира уж случайни срещи между Ники и Даяна.

Но искрата между двамата пламва точно на общото участие в изданието „Пощенска кутия за приказки”.

Според слуховете майката на Ники-професорката по дерматология Мирослава Кадурина не харесвала „новата си снаха”. Всъщност тя предпочитала Даяна пред доскорошната жена на сина си-Саня.

Ники Илиев упорито отказва да признае пред медиите, че е пред развод. Но скоро той даде поредното доказателство за този факт. Защото тези дни отпътува за Ню Йорк за премиерата на най-новия си филм „Нокаут”.

Саня играе в него главната женска роля, но не е с него. Режисьорът отива в Америка с приятеля си Орлин Павлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар