Теодора Духовникова е бясна: Виж как изригна красивата актриса! (още подробности)

Гласувайте за статията

Теодора Духовникова и този път остана директна и пряма, въпреки коментарите!

Акстрисата Теодора Духовникова изригна бясна в защита на своя колега и приятел Захари Бахаров. Който от дни е разпъван на кръст заради нелепата реклама и действително наглата петиция на Националната лотария.

Теодора Духовникова

Теодора Духовникова е бясна, изригна в защита на Бахаров

Теодора обаче остави настрани Божков, милиардите и прочие. Гневът й е причинен само и единствено от злобата, с която потребителите заляха името на Захари Бахаров.

„След няколко дена, когато отминат петте минути, ох, извинявайте, петте реда “слава” на ония, чието най-отличително качество е , че честичко пишат във фейсбук…. Та когато минат тия “ пет минути” и когато отново преброим кой играе най-добре. Кой е единствения български актьор със сериозен кредит в IMDB.

Когато излязат пиесите, а също филмите и сериалите , които му предстоят у нас и в чужбина, доста сериозни заглавия, между другото , много силно се надявам да не се почувстват ужасно неудобно всички ония, които си позволиха да се объркат. И прибързано да въздъхнат “ чао” и още по-неуместното “ дръжте се”……

Няма нужда от “ чао” , нито от “ дръжте се” някой , който е с таланта си и на пътя си, още по-малко някой , който ясно преценява рисковете и позитивите по пътя си …. Не за един приятел, по принцип питам….

Значи , от цялата тази работа с лотарията разбрах едно – ние сме мега хуманисти и по принцип се възмущаваме да тричат кучета, но виж, да “ тричаме” хора е едно от любимите ни занимания ….

Ars longa, vita brevis, а личните ни комплекси светят в червено и оплескват пейзажа, винаги…!“, вбеси се не на шега Теодора Духовникова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар