Меган Маркъл и принц Хари нарушиха куп традиции на сватбата си

Меган Маркъл и принц Хари нарушиха куп традиции на сватбата си
5 (100%) 2 votes

Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари беше белязана от куп гафове

Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари вече е факт. Събитието, към което целият свят впери поглед, не мина без гафове. Младоженците погазиха куп традиции.

След като закъсняха с цели 30 минути, двамата не спряха с гафовете. Но те не бяха единствените, които сгафиха. Голяма част от гостите им не бяха спазили дрес кода.

На фона на дамите с шарени рокли се открояваха и такива с черни шапки на главата. Сред господата също имаше такива с черни шапки на главата, въпреки че аксесоар в този цвят е категорично забранен в деня на кралската сватба.

Още с влизането на си в църквата младоженците направиха сериозен гаф. Двамата се хванаха за ръка, преди да си разменят брачните обети. Те продължиха да демонстрират близост до края на церемонията, въпреки че това е недопустимо във Великобритания. Още повече за представители на кралската фамилия.

Принц Хари направи още един сериозен гаф. Той заложи на военна униформа. Според кралските канони, той няма право да носи това облекло, тъй като не е действащ военен. Също така няма право да носи униформата, ако е с брада.

Гаф имаше и с роклята на Меган Маркъл, която е дело на Живанши. Според кралските традиции долната част на роклята трябва да е във формата на камбана. Но и тази традиция не беше спазена.

Майката на младоженката беше заложила на светъл тоалет и шапка в същия цвят, както повеляват кралските традиции. Още с влизането в църквата, тя не сдържа сълзите си.

На сватбата присъстват Серина Уилямс, Виктория и Дейвид Бекъм, Джордж Клуни и още куп известни личности. За доброто настроение на гостите се погрижи Елтън Джон, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар