Голяма показност: Светлана Василева си татуира Гущеров!

Голяма показност: Светлана Василева си татуира Гущеров!
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева не спира да афишира любовта си към милионера!

Светлана Василева не спира да показва любовта си към богаташа Християн Гущеров. Плеймейтката и бизнесмена продължават да се обичат и моделката иска целия свят да разбере за връзката им.

Светлан Василева

Светлана Василева си татуира Гущеров на пръста

Светлето не спира да хвали щедростта на пухкавият бизнесмен, поствайки различни любовни селфита в социалната мрежа в Instagram.

Блондинката е намерила начин така да изразява обичта си към него, като по този начин му се отплаща за вниманието и грижата, които полага милионера към нейната особа.

Моделката дори показа най-новата си татуировка. И тя изненадващо е за Гущеров. Тя си е татуирала първата буквичка Х от името на Християн Гущеров.

Мястото също не е избрано случайно. То е безименния пръст на лявата ръка на красавицата. И се намира точно над огромния годежен пръстен, с който тунингованата мадама не спира да се хвали от началото на годината.

На Запад, а и у нас стана модерно да се татуират инициалите на половинката на пръста, които символизират халка. Светлана Василева не крие, че още от началото на годината тя мечтае да е следващата госпожа Гущерова, като първата вече бе певицата Мария.

Плеймейтката обаче „работи” усилено, като наводни социалната мрежа с различни селфита, демонстрирайки любовта си към Хриси.

Тя винаги харесва написаното от половинката си и не спира да коментира колко много го обича. Последното й послание не прави изключение като към него има добавена емотиконка сърце, под която се мъдри надписа „Обичам те“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар