Венци Мицов право в десятката с коментара си за Националната лотария! (виж тук)

Гласувайте за статията

Венци Мицов не издържа на масовата истерия, обзела социалната мрежа от няколко дни!

Колегата на Светльо Витков от Хиподил и общински съветник Венци Мицов не устиска пред истерията с казуса Национална лотария. И хилядите попръжни по Захари Бахаров след платеното видео по телевизията, призоваващо да няма промени в закона за хазарта.

Венци Мицов

Венци Мицов направи наистина точен коментар с казуса около Националната лотария

Цялата тази патаклама дойде в повечко на Венци Мицов, който за пореден път изля мислите си в текст. Ето поста му, който беше харесан и споделен от мнозина днес:

„И последно по темата с търкането, хазарта и публичния хейт по Бахаров…
Скъпи красиво – умни приятели. Дали се бъркам, или вие обяснявахте разни неща?

Един – че кирилицата била кофти. Друг – че нямаме никакъв принос към световната история. Трети – че където имало православие, нямало развити държави. Четвърти – че народните ни носии са кич.

Когато забъркваме такъв нихилистично – неолиберален качамак и постоянно го предлагаме на хората, смятайки, че така противодействаме на бодряшкия и нелеп патриотарски патос на управляващите, накрая хората спират да мечтаят за големи неща.

И започват да мечтаят за 50 лева, които могат да изтъркат. И да, има измъкване от тая бездна. Нарича се “култура, образование, наука”.
Но това е дълъг и сложен процес, с който не се печелят лайкове във фейсбук…“, написа Венци Мицов в профила си в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар