Джордан стана двойник на Фики Стораро Преглеждания: 1029

Джордан вече поразително прилича на колегата си Фики
0
Оценете този post
Джордан вече поразително прилича на колегата си Фики
Двамата изпълнители Джордан и Фики Стораро имат невероятна прилика

И вие да го срещнете Джордан на улицата, и вие ще го объркате с Фики Стораро – пише „България днес“. Защото двамата толкова си приличат, сякаш са същински близнаци – коментира изданието.

Колегата на Фики Стораро от чалгата отлично знае как да трупа точки сред фенките си – като се подстриже по последна мода. И като заприлича на най-актуалния сред младите певци (Фики е най-популярен изобщо в България след Азис).

По примера на Фики Стораро конкурентът Джордан е с модна фризура – късо отстрани, рошаво отгоре. Задължително с брада! Това даже не се коментира, вече всички са с бради, а някои по-тарикати си пускат само мустаци – твърде късно Милко Калайджиев отдавна ги е изпреварил.

За да е пълна приликата, Джордан се пусна целият в черно по голи баници, сиреч бицепси, с изрязани ръкави. И тук е единствената разлика. Ако човек гледа Джордан отдалеч, няма да го различи от Фики. Но отблизо се вижда, че двойникът не е такъв маниак на тема фитнес и блъскане в залата до безсъзнание. Докато Фикрет е нацепена батка с релеф, Джордан е само едър и с не толкова добре изразени форми. По-скоро някои биха го нарекли бабанка с микрофон, отколкото чалга бодибилдър, какъвто е случаят с Фики.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.