Не е за вярване! Какви ги върши Лора Караджова?

Гласувайте за статията

Съседите на нейни приятели не повярвали на очите си

Феновете на поп певицата Лора Караджова не могат да повярват какви ги свърши.

Само преди няколко дни в апартамент, намиращ се на столичната улица „Граф Игнатиев“, се е разиграла доста неприятна случка. Наложило се е дори органите на реда да вземат отношение.

В компанията на свои приятели, Лора Караджова се почерпила с обилно количество алкохол. Именно на него се дължало приповдигнатото й настроение, отбелязва ХотНюз.

Лора Караджова

Съседите на нейни приятели не повярвали на очите си

Емоционалните изблици на блондинката се изразявали в певчески изяви на пияна глава. На съседите обаче им дошли в повече крясъците и фалшивото пеене и не издържали на психическия тормоз.
Именно поради тази причина те потърсили съдействие от органите на реда, които пък за тяхна изненада се отзовали почти веднага на сигнала.

За огромно съжаление на Лора Караджова, тя не била разпозната от униформените и й се наложило да дава писмени обяснения за случилото се.
Потърпевшите разказват, че певицата била направо неузнаваема – без грим, с къси панталони и по тениска.

Никой от тях дори не предположил, че това всъщност е Лора Караджова. Не отричат обаче, че изпълнителката изглеждала като 20-годишна хлапачка.
При все, че била в нетрезво състояние или както потърпевшите описват „пияна като кирка“, тя все пак се държала много любезно с органите на реда, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар