Гала се срина в ефир

Гала се срина в ефир
3 (60%) 1 vote

Тя научи новината за Боян Петров и не успя да сдържи сълзите си

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, се срина в ефир.

В поредния епизод от предаването, което се излъчва на живо в ефира на медията, Гала научи, че българският алпинист Боян Петров, е обявен за мъртъв.

Както вече ви съобщихме по-рано днес, българският алпинист Кирил Петков, който също взе участие в издирването на Боян Петрол, го обяви за мъртъв. Петков информира на страницата си в социалната мрежа Фейсбук, че издирвателната операция е прекратена.

Гала

Тя научи новината за Боян Петров и не успя да сдържи сълзите си

След като благодари на всички хора и институции за съдействието, той написа: „Бог да те прости, Бояне!“.
Видимо разстроена Гала заяви в ефир, че не може да повярва, нито пък да повтори тези думи за неговата гибел, въпреки че разумът го прави.

Тя допълни, че през вчерашния ден алпинистът Симоне Моро е бил категоричен, че трябва да бъде проверен поне един каменен заслон. Гала посочи, че не е наясно дали това е направено.
Тя не можеше да проумее как Боян Петров, който успя да пребори два пъти рака и излезе от кома след тежкия инцидент, при който бе блъснат с колелото, сега…

Гост в студиото й в днешното издание на „На кафе“, бе Деси Цонева. Тя бе категорична, че трябва да се доверят на разума и да приемат лошата новина, колкото и да не им се иска. В заключение тя посочи, е Боян Петров остава завинаги в планината, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар