Софи Маринова с таен аборт от братовчед на Фики Стораро (Всичко за драмата)

Софи Маринова с таен аборт от братовчед на Фики Стораро (Всичко за драмата)
2 (40%) 1 vote

Софи Маринова крие аборт от млад роднина на Фики, ромската перла принудена да махне бебето

Софи Маринова само преди четири години направила аборт от български емигрант от Германия. Който се оказа братовчед на Фики Стораро.

Според запознати Софка забременяла след един купон с Преслава и Азис в Студентски град.  По късните часове към купонджиите се присъединил въпросния младеж Ивайло. Ромската перла била хвърлила око на атлетичния младеж. С който се била запознала месеци по-рано.

Снимка: Фейсбук

Запознанството им станало по време на абитуриентския бал на Стораро-младши. Тогава за да празнуват завършването му на Музикалното училище се била изсипала цялата им рода. Както и тези, които живеели в Германия. До този момент Софи не се познавала с тази част на фамилията.

Само след половин година Софка и братовчедът на Стораро, който по онова време бил 21 годишен разбрали, че ще стават родители. Певицата била ентусиазирана от новината, че ще става майка и за нищо на света не искала да махне бебето.

Но фамилията от Немско била против раждането на детето. Майката на младока, който направил бебето го заплашила, че ще го изгони от дома и ще го лиши от семейния бизнес ако се роди плода на греховната любов, предават от електронното издание retro.bg.

Софи Маринова не щяла да чуе за аборт. Но след като се намесил Тони Стораро успял да я склони да се откаже от второ майчинство. Горещата ромка  махнала бебето. Но на ляво и надясно разправяла, че лекарите я накарали да абортира по тяхно предписание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар