Ново 20 за сватбата на Меган Маркъл и принц Хари

Ново 20 за сватбата на Меган Маркъл и принц Хари
5 (100%) 1 vote

До сватбата на Меган Маркъл и принц Хари остават часове

Лондончани очакват с трепет сватбата на Меган Маркъл и принц Хари. Но това, което вълнува най-много всички, са детайлите покрай паметното събитие.

Франс прес излезе с ново разкритие за сватбата. Медията съобщава, че все пак бащата на бъдещата херцогиня ще присъства на сватбата й.

Информационната агенция цитира изказване на Томас Маркъл, направено пред изданието Ти Ем Зи.

Родителят на бъдещата херцогиня споделя, че за нищо на света не би пропуснал сватбата на щерка си. Той допълва още, че дори не може да си представи, че няма да отведе дъщеря си до олтара.

Бащата на Меган Маркъл поясни, че се е наложило да бъде повторно хоспитализиран заради появилата се силна болка в областта на гърдите.

Само преди седмица той прекара инфаркт. Лекарите го предупредили, че има силно увреждане на сърцето и са възможни усложнения.

Изданието допълва, че единствената вероятност бащата на Меган да не присъства на сватбата й, лекарите да не му разрешат да пътува.

Възрастният мъж направи това изявление само ден след като обяви, че няма да присъства на сватбата на Меган, за да не я излага допълнително.

Преди дни той обяви пред същото издание, че влошаването на здравословното му състояние е било провокирано от силен стрес. Той не може да понесе факта, че по-голямата му дъщеря Саманта постоянно напада Меган Маркъл в медиите.

Възрастният мъж сподели, че прибягва към по-силни лекарства след всяко изявление в медиите на по-голямата му дъщеря.

Каката на Меган продължава да твърди, че семейството й не е получило покани за сватбата. Въпреки това, преди дни папараци щракнаха роднини на бъдещата херцогиня на летището в Лондон, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар