Би Би си излезе със сензационни разкрития за Хитлер

Гласувайте за статията

Ще останете изненадани от истината за него

Би Би Си разпространи сензационна версия за Хитлер.

Според информацията, разпространена от Би Би Си, във вените на Хитлер, е текла еврейска и негърска кръв.

Историкът Марк Вермеерен, работещ в Германия, биологът Джейкъб Бродски и журналистът Жан-Пол Мандеерс, публикуваха общия си труд. Именно в него е разкрит произходът на фюрера на Третия Райх – Адолф Хитлер.

Хитлер

Ще останете изненадани от истината за него

Те уточняват, че са изследвали генетичния материал на 40 човека, тъй като приблизително толкова са роднините на Хитлер – човекът стоял на чело на Германия в периода от 1933 до 1945 година. В крайна сметка, са направили изключително интересни открития.

От тях става ясно, че във вените на Хитлер, е текла кръв с много примеси. В неговите вени е имало както семитска, така и африканска кръв. Адолф Хитлер по никакъв начин не се е вписвал в понятието ариец.

Ако тази информация бе видяла бял свят по онова време, то е повече от категорично, че на Хитлер никога нямаше да бъде даден шанс да застане начело на Германия.
Съгласно законите на Нацистка Германия, достъп до властта е бил даван само на арийците – хората, които са могли да докажат, че предците им не са имали чужд предшественик от 1750 година, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар