Бившата на Румен Радев в топ форма: Катери планините с колело!

Гласувайте за статията

Бившата жена на Румен Радев поддържа топ форма със спорт!

Първата жена на Румен Радев вае фигура със спорт. Банкерката Гинка Кесякова има ново хоби-планинско колоездене. Доскоро екс съпругата на президента бе запалена по гмуркането.

Радев

Бившата съпруга на Румен Радев  – Гинка Кесякова показа топ форма

Но сега сее отдала на новата си страст, защото банковата инспекторка обожава планините.

Екс съпругата на летеца е запалена по здравословен начин на живот. Но вместо да се мори с диети или с изнурителни хранителни режими банкерката предпочита да спортува.

Много често столичани могат да я видят сутрин как бяга из Борисовата градина. Наскоро, след като презве Черни връх по време на буря, тя се отдаде на планинския туризъм.

Наскоро тя подкара и колелото, защото е вярна на принципа, че най-доброто решение за добра форма е спортуването.

Бившата президентша е запалила по спорта и двете си деца. Синът й езапален футболист. Дори испански отбори проявявяат интерес към него. Дъщерята на президента и бившата му съпруга обожава гмуркането.

Доскоро майка й също бе запалена по този спорт, но сега планината я привлича с огромна сила. Гинка Радева не се притеснява изобщо за фигурата си. Наскоро бе забелязана с дъщеря си Дарина и племенницата си София да обядват обилно в столичен ресторант край ЦУМ.

Въпреки че е разведена с Румен Радев Гинка обожава племенницата си, която е дъщеря на сестрата на Радев – Лозана. Тийнейджърката е най-добра приятелка и на дъщеря й и двете често движат заедно из столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар