Валентин Кулагин размаза нашите за представянето им на Евровизия!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин не пропусна да даде мнението си за изминалата вече Евровизия. Той обаче не засегна победителката от Израел, а се съсредоточи върху представянето на нашенците на конкурса. Ето и как ги разкости тотално: [caption id="attachment_552973" align="aligncenter" width="225"]Валентин Кулагин Валентин Кулагин оплю нашите на Евровизия[/caption] "Евровизия 2018: Преди малко имах възможността да изгледам интервюто на стилистката на "нашите" контестанти, които представиха България на Евровизия. Парадоксът е, че Bulgaria Air канят стилистката, която отговаря за тяхната визия да обсъди сама работата си и съответно да си постави сама оценка. Интересна хрумка. И въпреки че тя се опитва всячески да избяга от българското поведение и манталитет. Типично по български си нахвали "нашите" и своята работа по проекта, като ги обяви за най-стилните, най-добрата сценография, уникално пеене (вероятно и от това разбира). И изчисли, че трябвало да са в 4-ката, но отново сме станали жертва на световна политическа конспирация.

Аз искам да я попитам.. много ли за стилно намира тя да облече единия от "нашите" в яке на Balmain за H&M, колекция отпреди близо 3 години? А другите в пуловери и шуби през май месец? За подложката за хранене на шията на Жана Бергендорф няма да питам... Вероятно трябва да бъде нещо в стил "сайбър тек", нищо че прилича повече на гигантски лигавник.

"Нашите", които между другото са от различни народности, хич не са си наши. Като изключим Жана, която изглежда е поканена за имидж в проекта, колкото да се оправдае, че това е български проект.

Искам да попитам - толкова ли си нямаме ние певци и български таланти, че всяка година изпращаме певци от ромски, руски, американски, виетнамски и какъв ли не още произход, да представят държавата ни?!

Не че имам против различните етноси, аз също не съм изцяло българин, но това го има само при нас. Малко като ситуацията с "Лудогорец" - много добър "български" отбор, само с 2 българина в него. Искам също така да попитам кое е това всевишно жури, което определя кой да представя България на този престижен формат и на база какви критерии? Защото всяка година аз за 1 път чувам изпълнителите, които са избрани да ни представят, а същите нямат нито песни, нито албуми, нито творчество като цяло.. да не говорим за хитове и постижения. И съответно - когато не спечелим, типично по български започваме да плюем всичко, което не е "нашето", дори да е по-добро. За финал ще добавя, че на мен българската песен ми харесва, но не достатъчно, за да влезе в 5-цата.

Изпълнението беше скучно, да не кажа приспивно. Естетично не беше със сигурност, защото се виждаше само ченето на Жана, която зейна като пещера и някакви напрегнати гримаси на единия цветнокож.

Нямаше чувство, нямаше пауър, нямаше кулминация и докато разбера какво се случва, то взе че свърши. Хореографията също беше слаба, ако можем да наречем така смяната на местата и пристъпването от крак на крак на "нашите", категоричен е Валентин Кулагин.