Лютви Местан пръсна цяло състояние за рождения ден на внука си Преглеждания: 3318

0
5/5 - (1 vote)

Лютви Местан е виждал само няколко пъти внука си

Лютви Местан събра приятели и роднини, за да отпразнува рождения ден на внучето си. Шумното празненство е било в луксозен комплекс край Кърджали, а всички разноски са били за сметка на щастливия дядо.

Запознати коментират, че тържеството е приличало повече на сватба, отколкото на детски рожден ден.

На тържеството Лютви Местан опроверга и последната клюка, която се носи покрай него. Според слуховете, от две години той и съпругата му Ширин не живеят под един покрив.

Но това се оказа поредната жълта клюка. Политикът пристигна заедно с жена си и тя цяла вечер не се отдели от него. Впечатление на всички направи, че Ширин е изключително близка с внучето на съпруга си, въпреки че тя не е негова биологична баба. Блондинката не се отдели от детето.

Лютви Местан съжалява много, че заради служебните си ангажименти няма възможността да се порадва на внука, с който Елиз го дари. Политикът има 4 деца. Но винаги е бил най-силно привързан към щерка си.

След сватбата й, за която още се говори, наследницата на Местан заживя със съпруга си в Турция.

Младоженците отпразнуваха радостното събитие с две тържества – едно в България и едно в Турция.

У нас тържеството беше в луксозен комплекс край Кърджали, където известната фамилия празнува щастливото събитие в компанията на 500 души.

Елиз блесна в сватбения ден с цели 4 тоалета, дело на най-известните турски дизайнери. Медения си месец младото семейство прекара на Малдивите. Внукът на Лютви Местан е заченат на родното Черноморие.

Младото семейство живее охолно в Турция. За охолния им живот заслуга има не само Местан, който постоянно праща скъпи дарове на щерка си, но и семейство на съпруга й. Наследницата на политика свърза живота си с наследника на една от най-богатите фамилии в Турция, пише „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.