Алпинист от спасителната акция за Боян Петров: Чудо може и да има!

Гласувайте за статията

Кирил Петков е категоричен, че няма да се откажат, докато не проверят всички възможни варианти

При все, че текат последните часове от спасителната акция за изчезналия български алпинист Боян Петров, надежда все пак има.

Един от алпинистите, който е част от спасителната акция в търсене на Боян Петров заяви в предаването „На кафе“ по Нова тв последните подробности около издирването му.
Кирил Петров не скри, че всеки от участниците в акцията се надява на чудо, макар да си дават сметка, че в действителност процентите са много малки.

Алпинистът Кирил Петков сподели, че между Лагер 3 и Лагер 4 има доста пукнатини, които са покрити и са като минно поле, когато има много сняг. Въпреки това надеждата умира последна, категоричен е той.

Боян Петров

Кирил Петков е категоричен, че няма да се откажат, докато не проверят всички възможни варианти

Никой от екипа не си и помисля дори да спре през днешния ден. Дори да не открият нищо, утре ще продължат отново.
Кирил Петков бе категоричен, че докато не проверят всички възможни варианти на местата, където може да бъде открит Боян Петров, няма да слизат.

В заключение той посочи, че с всеки изминал ден вероятността Боян Петров да бъде открит жив, намалява, но все пак чудо може и да има, пише Блиц.

Припомняме, че Боян Петров е в неизвестност от 3 май. Дори съпругата му Радослава Ненова разкри по-рано днес, че надеждата е единственото, което все още я държи. Тя също се надява на чудо. Майката и сестрата на Боян Петров не губят надежда и за миг и са в трепкаво очакване да чуят добрата новина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар