Извънредно! Бащата на Меган Маркъл няма да присъства на сватбата й (Получил сърдечен удар?)

Гласувайте за статията

Бащата на Меган Маркъл няма да присъства на сватбата й, претърпял сърдечен удар

Бащата на Меган Маркъл няма да присъства на сватбата й, след претърпян сърдечен удар. Това обявил самият Томас Маркъл, ден след като стана ясно, че е позирал за папараци.

В изявление за медиите, бившия режисьор по осветлението, съобщава, че заради здравословни проблеми не може да пътува до Англия и да отведе дъщеря си до олтара. Освен това не желаел да се натрапва на кралската фамилия, се казва още в съобщението.

Решението на Томас Маркъл идва, само ден след като се разбра, че неговите папарашки кадри от американски фоторепортер, всъщност са нагласени. Мъжът признава, че е получил пари, но в действителност просто искал да поправи имиджа си и да не изглежда толкова беден и изпаднал. Томас твърди още, че е получавал и други предложения — за интервюта, снимки и други проекти. Но ги отхвърлял, тъй като не искал да злепоставя дъщеря си. Когато обаче му предложили да го снимат в малко по-приятна светлина – приел. Защото не искал да излага детето си.

Официалното изявление на бащата на Меган Маркъл за отсъствието му от сватбата, е, че е претърпял сърдечен удар. Два дни той остава в дома си в Мексико миналата седмица. В деня на сърдечната атака той не е излизал, но е посетен от приятелката си Джени. Ден по-късно обаче е видян да пътува до Холивуд, Сан Диего и Лос Анджелис, като прекарва повече от 24 часа в движение. След това се прибира в дома си и оттогава не е напускал Росарито.

Меган Маркъл без баща си на сватбата сн. You Tube

Меган Маркъл без баща си на сватбата сн. You Tube

По всичко изглежда, че е имало страхотен скандал между баща и дъщеря, заради който Меган Маркъл остана без придружител до олтара. А официалното извинение на баща й, за сърдечен пристъп, не изглежда достоверно. Бившата му съпруга пък вече е в Лондон, където ще остане до сватбата на наследничката им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар