Цвети Стоянова се промени до неузнаваемост (Папарашки снимки)

Цвети Стоянова се промени до неузнаваемост (Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова е неузнаваема

Цвети Стоянова вече не прилича на себе си. След като успя да преодолее тежкото изпитание, което съдбата й поднесе, бившата грация се промени до неузнаваемост. Тя не само промени обкръжението си, но и заложи на промяна във външния вид.

Папараци на „България днес“ успяха да щракнат грацията. От фотосите се вижда, че тя вече няма нищо със старата си визия. Освен няколко пластични операции на лицето си, Цвети дължи промяната си и на хиалурон в устните. Тя е поставила филъри и в скулите си.

Бившата гимнастичка е и с нова прическа. Тя отново е върнала естествения цвят на гривата си, след като преди време заложи на платинено русо. Впечатление прави, че косата й е по-къса и от дългата грива не е останал и спомен.

Цвети Стоянова е променила и начина си на гримиране. Тя вече залага на по-естествен стайлинг и това съответно налага използването на по-малко грим.

В ежедневието си красавицата залага на по-спортни дрехи. С гуменки, къси дънкови панталонки и дънкова риза тя се разхожда из столицата.

Папараците на „България днес“ запечатаха момента, в който тя паркира колата и се оглежда преди да слезе. Цвети кара малка кола. Но от снимките ясно се вижда, че тя управлява кола със счупено огледало от страната на шофьора, което е сериозно нарушение. Но очевидно бившата грация не обръща внимание на тези детайли.

Припомняме, че красивата гимнастичка оцеля по чудо след като скочи от шестия етаж. Според отлично осведомени източници на изданието, тя е страдала от тежка форма на паническо разстройство. Типично за пациенти в това състояние е, че в определени моменти губят желание за живот и са способни да си посегнат.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар