Любопитно разкритие за тортата на Меган Маркъл и принц Хари

Любопитно разкритие за тортата на Меган Маркъл и принц Хари
5 (100%) 1 vote

Излезе наяве любопитен факт за тортата, с която Меган Маркъл и принц Хари ще почерпят в сватбения си ден

До сватбата на Меган Маркъл и принц Хари остават броени дни. Събитието ще бъде едно от значимите за тази година. Но още по-любопитно за широката общественост е как кралската фамилия се подготвя за голямото събитие. И всеки детайл, свързан с бляскавата сватба, вълнува всеки обикновен човек.

Но още по-интересно е, че във всичко това има българска следа. Приготвянето на една от сватбените торти на младото семейство е поверено именно на наш съгражданин, който от години живее на Острова.

Сладкото изкушение ще бъде приготвено от брата на актьора Владо Карамазов – Иван Александров. Амбициозният нашенец успя да надвие конкурентите си и се сдоби с възможността да се изяви пред най-важните хора на Острова. От години той върти бизнес във Великобритания.

Иван Александров впечатлява лондончани с изкушенията, които предлага в бутиковата си сладкарница.

Поканата към него е била отправена лично от Дебора Бонети – мениджър на международната пресасоциация. Това е пореденият връх, който Иван Александров покорява като сладкар на Острова, но е категоричен, че няма да бъде последният.

Братът на Владо Карамазов ще приготви тортата, с която ще бъдат почерпени всички присъстващи на кралската сватба журналисти. Това е всъщност втората торта, с която кралското семейство ще почерпи.

Приготвянето на тортата, с която Меган Маркъл и принц ще почерпят гостите си, е поверено на кралския сладкар. Но тортата на Иван Александров ще бъде със същия вкус. Сладкото изкушения завладява с вкус на бъз и лимон. То ще бъде декорирано с множество цветя, изработени от сладкарско тесто.

Тортата на Иван Александров ще бъде на пет етажа, научи „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар