Неузнаваема: Цвети Стоянова с изкуствени устни, скули и мигли!

Цвети Стоянова е променила коренно лицето си
0

Цвети Стоянова се наблъска с ботокс и хиалуронова киселина!

Гимнастичката Цвети Стоянова е с тотално пременена визия. Златното момиче е с ново лице. Цветелина Стоянова наля ботокс във фейса си и сега е направо неузнаваема.

Цвети Стоянова
Цвети Стоянова е променила коренно лицето си

Гимнастичката е напълнила скулите и устните си с ботокс филъри, но е променила и прическата си. Сега тя е с бретон и вече не се гримира толкова тежко и силно.

Девойката кара и малък автомобил. Цвети Стоянова ходи с маратонки и ризи в ежедневието си. Впечатление прави, че златното момиче е удължило значително миглите си.

Косъмчетата по клепачите са нещо, което се е превърнало в хит сред градските дами. Така те си докарват ангелски поглед и буквално се превръщат в неузнаваеми.

Цвети Стоянова винаги е полагала доста грижи за външния си вид. Тя не спира да се глези с различни козметични процедури и да експериментира най-новите тенденции в модата и грима.

Нейни приятели споделят, че момичето спортува много. С тгова тя иска да заличи старите си рани от претърпения инцидент от преди две години.

Цвети Стоянова бе част от националния отбор по художествена гимнастика. Ансамбълът донесе много награди и медали на България от различни международни участия и състезания.

Малко преди да отлети отбора й за европейското първенство в Израел през юни 2016 година , Цвети опита да се самоубие.

Тя скочи от шестия етаж на кооперацията , в която живее баба й в квартал „Надежда”. Оцеляването й бе определено от докторите на „Пирогов”, където се лекуваше, като истинско чудо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.