Отслабналата Марта Вачкова: Зоната е чудо, променя те изцяло!

Отслабналата Марта Вачкова: Зоната е чудо, променя те изцяло!
5 (100%) 1 vote

Марта Вачкова призна, че слабее по правилата на „Зоната“!

Марта Вачкова вече спечели битката с килограмите. В съботното издание по Нова телевизия тя се появи подмладена и доста вталена. Актрисата от „Откраднат живот” се похвали, че се чувства в супер форма.

Марта Вачкова

Марта Вачкова слабее по правилата на Зоната

Пред водещата на „Събуди се” актрисата разкри тайната си диета и как е отслабнала. И това се оказа диетата на Руслан Мъйнов и още хиляди хора по света. А именно „Зоната“.

Известно е, че щерката на Григор Вачков винаги си е била пълничка. Проблемът бе, не че не я харесват, а защото излишните килограми все повече й пречели на здравето.Затова Вачкова решила да отлабне и попаднала на точния човек.

Оказа се, че за променената визия е „виновен” и определен режим на хранене, наречен зонов. Той е известен с това, че се грижи за хормоналния баланс в тялото и поради това дава бързи резултати. А както си личи от фигурата на Марта Вачкова и е много ефективен.

„Години наред се борих с килограмите, но най-накрая срещнах правилния човек, който ми помогна да се преборя с тях – Катя Божкова.

Тя ме въведе в специална диета, с която, освен че се преборих с килограмите, се и подмладих.

Имам пет хранения дневно, но в строго определени количества и съотношения на въглехидрати, фибри и протеини”, споделя още Марта Вачкова.

Освен това Марта Вачкова сподели, че мнозина я поздравили с деня на здравния работник, заради героинята й сестра Жекова.

Тя не разкри съдбата на героинята си. Само каза, че в края на сериала тя ще е много щастлива, но в същия миг ще я съжалим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар