Ти да видиш: Наталия Кобилкина изведнъж стана смирена! (слушала Вселената – виж тук)

Ти да видиш: Наталия Кобилкина изведнъж стана смирена! (слушала Вселената – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина взе, че се смири – ей така, изведнъж!

Сексоложката Наталия Кобилкина, която почти заряза брака и съпруга си, за да печели пари на гърба на наивни нашенки, изуми всички. Тази, която не спираше да събира кандидатки за гейши и милионерски съпруги взе, че се кротна. И изпадна в период на смирение. Ако не вярвате, вижте:

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина стана смирена, чак да не повярваш

„Смиренно ми е… Случва ли ви се, че усещаш, че каквото и да правиш, Вселената има своя план за теб и ти нищо не можеш да промениш и просто го следваш.

И в начало не си согласен и биеш с ръце и краката опитвайки да спреш вълни в океана… Но колкото и да биеш по вода, океана продължава да ти носи както той решава.

И когато вече нямаш сили да се бориш най на края просто се отпускаш. Предаваш се на Вселената и позволяваш тя да направи с теб, както тя е решила за теб. И точно в този момент се случва това, което трябва да се случи.

И преумора от битките води до смирение и отдаване. Сетих се за думи на Опри Уинфра, която от малката молеше Бог: Господи, нека да бъда инструмент в ръцете и ти да служа в името на хора и на любовта.

В моменти, когато усещам, че Вселената ми носи просто се сещам за тези думи и си казвам: Скъпа Вселената, позволи ми да бъда инструмент в твоите ръце и да правя всичко в името на общото благо и любов.

Благодаря ти, Вселената за спокойно смирение тази сутрин и че просто ми носиш там, където трябва да бъда. Хубав ден на всички, които също усещат, че Вселената ви носи в своите нежни и красиви вълни“, лее мъдрости в мрежата Наталия Кобилкина. И определено успя да шашардиса потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар