Бившата на Годжи го мрази: Не иска синовете му да общуват с него!

Бившата на Годжи го мрази: Не иска синовете му да общуват с него!
5 (100%) 1 vote

Годжи мразен от бившата си жена Даниела!

Бившата съпруга на Годжи още не може да му прости, че я кичил с рога по време на брака им. Китаристът на Ку-ку бенд се оказа доста палав и това и досега тежала но Даниела.

Годжи

Бившата жена на Годжи не може да го гледа

Екс съпругата му не спирала да сипе хули по негов адрес и не разрешава на синовете си да се виждат с баща си. Наследниците им били вече мъже за женене, но криели от майка си, че се срещат с татко си.

Синовете на Годжи – Цветомил и Волин не искали да разстройват майка си. Гологлавият китарист от Криводол напусна жена си след серия от секс скандали. Той и Даниела се запознали още в училище, станали гаджета в 9-ти клас.

Първият им син Цветомил се родил, докато 18-годишният Георги Милчев бил още в казармата. След шест години се ражда и вторият им наследник. По това време музикантът вече е известен .

Даниела трудно издържа непрекъснатите му пътувания с оркестъра на Ку-ку бенд, атаките на фенките, безкрайните му отсъствия от дома и семейството. И накрая двамата се разделят. Най-обсъжданата му връзка бе с бившата вокалистка на шоуто Цветелина Грахич.

С днешна дата двамата бивши съпрузи не могат да се гледат. За разрива говори и факта, че Годжи пред приятели и познати не споменава името на бившата си, а казва „майката на синовете му”.

Това предизвиква възмущението на колегите му, както и на шефа му Слави Трифонов. Много пъти Дългия му прави забележка, че бившата му жена си има име.

Миналата година Даниела тежко приела новината, че екс мъжа й отново ще става баща. Припомняме, че приятелката му Надежда Дончева го дари с дъщеричка. Тяхната Цвета се роди в средата на декември 2017 лева.

Като кавалер Годжи не си позволявал да сипе обиди за жена си пред приятели. Но Даниела не била толкова деликатна. Тя не спирала да говори за Годжи с обидни епитети.

Освен това Диди не успявала да преглътне факта, че палавият й мъж си е хванал гадже с 23 години по-младо от него. На всичкото отгоре бизнес дама и красавица, и вече майка на третото му дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар