Нечувано! Стрелят по Люси Иларионов в Търново (Нападнаха режисьора посред бял ден)

Гласувайте за статията

Стрелба по Люси Иларионов в Търново, посред бял ден

Люси Иларионов стана жертва на въоръжено нападение посред бял ден. Режисьорът се прибирал от Велико Търново, когато бил нападнат с оръжие на пътя.
В неделя, на 13 май, малко след обяд, докато се прибирал от Велико Търново, Люси и приятелката му Ани Хоанг биват нападнати от неизвестен мъж. Той стреля по тях с оръжие, а след това ги замерва и с бутилки.

Колата на двойката, управлявана от Люси Иларионов, била засечена, а инцидентът едва не завършил фатално. Режисьорът веднага се обадил на 112 и подал сигнал за инцидента.Малко по-късно стрелецът е арестуван, а Люси и Ани прекарали целия следобед в писане на показания. В разговор с репортери на HotArena, Люси е потвърдил за инцидента.

Мъжът, който е нападнал музиканта и половинката му се казва Александър Мандичев и е от Велико Търново. Автомобилът, който е управлявал, бил марка „Форд“ и едва не убил музикалното семейство. По ирония на съдбата, мъжът учел за адвокат и дори упражнявал практиката си в адвокатска кантора. По всичко изглежда, че няма шанс да се задържи като юрист, след тази безумна проява.

Субектът доброволно отишъл в полицията, но удобно скрил оръжието на нападението и не го предал. Проверка доказала, че има разрешително за притежание на газов пистолет.

Все още не е ясно дали арестуваният е бил под влияние на алкохол или наркотици, това предстои да се разбере. Самият Люси Иларионов потвърди лаконично, че е бил жертва на опит за нападение и цял ден с Ани са давали показания в полицията в Търново.

Люси Иларионов жертва на нападение

Люси Иларионов жертва на нападение

От ФБ профила на нападателя се вижда, че е фен на моторите, а освен това притежава и ротвайлер. Все още не е ясно какво е причинило комплексарската му изцепка, но няма съмнение, че такива лица нямат място на пътя. Особено когато застрашават по подобен безумен начин живота и здравето на други водачи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар