Калин Сърменов проговори (Вижте истината за българските сериали)

Гласувайте за статията

Калин Сърменов разкри истината за българските сериали

Калин Сърменов се завърна на екрана с участието си в новия сериал „Полицаите от края на града“ по NOVA. В ролята на Поляков актьорът успя да възроди образа на Милото от „Седем часа разлика“. Пред вестник „Шоу“ Калин призна, че това е било едно успешно намигване, намек за култовия герой. Сърменов разкри още и кой решава дали даден актьор да е на екран или не.

Калин сподели, че целта му в „Полицаите на града“ е да влезе отново в култовия си образ на Милото. „Точно това беше целта, да! Направихме едно намигване, макар и в рамките само на една серия. Милото отново е тук. Върна се по този начин. Даже използвахме вътре типични негови изрази от сорта на „Не ти харесва името. Ще ти го сменя“, разказва Сърменов. „Всъщност това си беше през цялото време Милото … само дето се казваше Поляков“, допълва той.

Според актьора завръщането му в главна роля в сериал ще стане трудно. „Звучи добре, но това сигурно трудно ще стане. В България рядко има такива случайности, рядко има закономерности. Падаме си малко любителска държава, знаеш. С теб и друг път сме говорили за родната действителност“, казва Калин. „Дълга тема е това как се случват нещата в България, как се измисля кой, какво, къде да прави“, разказва актьорът. „Първо, ние много си завиждаме един на друг – когато направиш нещо, всички искат да ти омаловажат труда. След това пък, като са го омаловажили, не знаят какво да правят. Изведнъж губим представа за това кое е добро и кое не е, просто защото нямаме никакви критерии“, допълва Сърменов.

Калин Сърменов разкри истината за българските сериали сн. Фейсбук

Калин Сърменов разкри истината за българските сериали сн. Фейсбук

„По принцип е така, само че поне в България публиката никога не е била решаваща. Би трябвало така, но не е. Има едни хора, които преценяват, имат си свои мисли по въпроса, с които решават и това е положението. Знаеш, че аз не съм от хората, които очакват чудеса“, споделя още Калин за това кой решава дали даден актьор да е на екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар