Голям скандал с бащата на Меган Маркъл дни преди сватбата (Подробности)

Голям скандал с бащата на Меган Маркъл дни преди сватбата (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Бащата на Меган Маркъл продал свои снимки за 100 000 долара

Бащата на Меган Маркъл предизвика огромен скандал дни преди сватбата. Томас Маркъл, който уж няма никакво желание да бъде сниман от папараци, доброволно приел да се снима от такъв, при това срещу солидно заплащане. Бащата на бъдещата принцеса на Англия, позирал на папарак срещу 100 000 долара. А разкритието бе направено, след като бяха прегледани записите от камерите в интернет залата, която посетил.

Фотографът Джеф Рейнър предварително се договорил с бащата на булката, като му платил солиден хонорар, за да го снима. На камерите се вижда, че когато Томас Маркъл влиза в залата, Рейнър е заедно с него. Бащата на Меган плаща за интернет и сяда така, че да може да бъде сниман от Рейнър. Той от своя страна запечатва кадрите, как възрастния осветител гледа снимки на детето си в интернет, след което се изнася.

В продължаващата фотосесия, Томас Маркъл се снима в Старбъкс, докато чете книга за Британия. Също така е сниман и докато тренира и докато уж си взима мерки при шивача.

Снимките бяха продадени за цяло състояние на световноизвестни издания. И бяха обявени за ексклузивни папарашки кадри на бащата на булката.

В действителност, истината се оказа доста по-различна.

Томас Маркъл абсолютно доброволно е позирал за кадрите, срещу солиден хонорар. Няма съмнение, че това е тежък удар за Меган, която от момента на годежа си е обект на постоянни скандали от страна на пресата.

Собственото й семейство не спираше да я злепоставя, но действията на баща й със сигурност са били най-болезнени за нея.

Бащата на Меган Маркъл се забърка в ужасен скандал кадри You Tube

Бащата на Меган Маркъл се забърка в ужасен скандал кадри You Tube

По всяка вероятност кралската двойка ще проведе сериозен разговор с бащата на булката при пристигането му в Англия. Вече е известно, че актрисата държи родителите си далеч от кралския двор, а причините са основателни. Единствено майка й Дориа досега е имала контакт с някои членове от фамилията. Но по всяка вероятност и след сватбата, те ще продължат да бъдат държани настрани.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар