Лили Ангелова нападна шеф Ангелов (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Лили Ангелова подкрепя Дани Спартак

Лили Ангелова, по известна с прякора си Клюкарката, подкрепя Дани Спартак. Бившата водеща на „Папараци“ редовно следи кулинарното предаване „Hell’s Kitchen“ и дори си има любимец. Любимият готвач на Лили и неин фаворит е Дани Спартак. Това проличава от публикацията на Ангелова в социалната мрежа Фейсбук, където брюнетката индиректно напада шеф Ангелов. Според Лили неговите решения не са правилни и той не номинира правилните хора.

Според бившата водеща шеф Ангелов поощрява хора, които не знаят основни неща в кухнята и ги бута напред в предаването. “ Гичка не може да пусне конвектомата и не знае какво е бурата, но Ангелов номинира Дани Спартак за суши, пълен смях“, възмущава се Лили. „Другите не могат да обезкостят един пъдпъдък, но най -големият проблем е сушито на Дани“, допълва бъдещата майка. „Сигурна съм, че и суши не могат да правят, но Дани пак го отнесе!!! Не мога да разбера, защо ни мислят и ни правят на балъци, нас зрителите?“, пита се Ангелова.

„П.с. Не случайно има само „суши шефове“ и знам, че повечето големи СВЕТОВНИ шеф готвачи имат собствен почерк и не могат да правят суши! Или кой от големите френски готвачи е „суши шеф“, пита още Лили. В коментарите към публикацията бъдещата майка споделя, че лично познава Дани Спартак. Според нея в такова шоу готвачите трябва да са на нивото на Гичка, защото „добрите и доказани готвачи меко казано ги компрометират“.

Феновете на Ангелова твърдо застават зад нейната позиция. „Гичка ще спечели“, шеговито пишат някои от тях. „Гледането на подобни формати уврежда…“, пише друг от приятелите на бъдещата майка.

Лили Ангелова в осмия месец от бременността си сн. Фейсбук

Лили Ангелова в осмия месец от бременността си сн. Фейсбук

Освен, че има време да гледа готварски предавания бившата водеща се подготвя само след около месец и половина да стане майка. Очаква се Лили да се сдобие с наследник на 4-ти юли. Тя се надява, че ще може да съчетава майчинството и служебните си ангажименти. Лили редовно пуска свои снимки в социалната мрежа и прави всички свои приятели част от преживяванията си по време на своята бременност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар