Митьо Пищова затъна (Кой го издържа?)

Митьо Пищова затъна (Кой го издържа?)
3.33 (66.67%) 3 votes

Митьо Пищова остана без доходи

Митьо Пищова затъна. Пищова остана без доходи. Любимецът на народа, както се нарича Митьо, познаваме с различни амплоа – кандидат за президент, кандидат за народен представител и организатор на много конкурси за красота. Последната новина за Пищова беше, че е в болница и е претърпял операция.

В интервю за вестник „Шоу” той каза, че са му правили операция в Германия и са сменили клапа на сърцето. В София са му сложили и машинка на сърцето. След интервенциите Митьо отслабнал с близо 80 кг. и изхарчил и последните си спестявания. „Отслабнах 80 кила, всичко е 6 при мен! Ама имах скрити 200 000 лева, но ги дадох по доктори и болници”, жалва се любимецът на народа.

В момента Пищова признава, че реално няма доходи и го издържат негови стари приятели. „Доходи реално нямам”, казва той. „Имам много богати приятели, други приятели са в Америка и сме учили заедно. Тях съм ги издържал, поил и те сега ми помагат”, допълва Митьо.

В сметката си обаче Пищова казва, че има 100 000 лева и още 23 000 лева, които е спечелил от лотарията. „Имам 100 000 лева, спечелих ги от едно купонче от Държавната лотария и има 23 000 то тотото… И вече си имам 123 000 лева общо мои пари!”, хвали се Митьо. „Спечелих ги скоро, миналия месец. Сега карам и чисто нова кола – „Тойота Лексус” – ей я отвънка, чисто нова”, продължава с хвалбите Пищова.

Митьо Пищова остана без доходи сн. Гугъл изображения

Митьо Пищова остана без доходи сн. Гугъл изображения

Въпреки трудното положение, в което беше изпаднал, Митьо Пищова твърди, че пак живее богато. „Живея си пак в Арбанаси, пак в мойта си къща, пак с много жени, пак живея богато!”, казва той. И допълва, че в момента е в заведение, а в джоба си има 5000 лева и вади голямата сгъната пачка от банкноти, за да докаже думите си. Той не пропуска да се похвали, че в момента ходи с четири жени, но те не знаят една за друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар