Петя Дикова ще присъства на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл (Подробности)

Гласувайте за статията

Петя Дикова предава директно от кралската сватба, бТВ със специално предаване от венчавката на Хари и Меган Маркъл

Петя Дикова ще отвори специално студио за зрителите на бТВ в дена на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Водещата ще присъства лично на най-коментираното и очакваното събитие от целия свят.

Зрителската аудитория на ефирната медия ще може да се наслади директно и на живо от лъскавата церемония, която ще се проведе на 19 май. Камерите ще предават от замъка Уиндзор. Ще се включат и от църквата „Св. Георги”.

Петя Дикова на живо от Лондон Снимка: бТВ

В студиото от България ще бъдат поканени 10 коментатора от водещите Сашо Кадиев и Деси Стоянова. Те ще следят под лупа кралския протокол. Предаването ще носи името „Холивуд в кралския двор: сватбата на Меган и Хари”.

Сашо Кадиев и Деси Стоянова от студиото в София Снимка:бТВ

Нашенската медия ще следи на живо всички приготовления за паметното събитие, самата церемония както и обиколката на младоженците с каляската когато ще получат приветствията на поданиците на Обединеното кралство.

В студиото са подготвили изненада за зрителите. Те ще могат да видят двойници на младоженеца и булката. Както и дефиле на най-изисканите и красиви булчински рокли от цялата история на британското кралство.

Петя Дикова отново ще се върне в столицата Лондон след като преди по-малко от месец направи съпричастни всички ония, които се вълнуваха от раждането на третото дете на Уилям и Кейт. Български специалисти, сред които и хора, които познават кралската фамилия ще коментират и обсъждат с водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев на живо как протича събитието на годината, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар