Гинка Кесякова любител на екстремните преживявания (Вижте новото хоби на бившата на Радев)

Гласувайте за статията

Гинка Кесякова с ново хоби, банкерката поддържа тонус с каране на колело

Гинка Кесякова търси релакс и спокойствие високо в планината. Бившата съпруга на президента Радев има чисто ново хоби.

Тя станала почитателка на екстремното каране на колело по трудни терени. Сдобила се със специален велосипед. С който атакува неравни трасета.

Госпожа Кесякова сама се похвали на приятелите си в социалната мрежа. Хубавата дама пусна снимка от поредния си преход. Нейните почитатели веднага реагираха и поздравиха бившата президентска съпруга за добрата й форма.

Снимка: Фейсбук

Тя изглежда повече от възхитително с тесния клин. Под, който се виждат изваяните й форми. Докато бяха двойка с Радев семейството се увличало от подводното гмуркане. Но след като остана сама Гинка се запалила по атакуването на върхове.

Само преди малко повече от месец тя се похвали, че е изкачила Черни връх при трудни метеорологични условия. Сега се ориентирала пък към колоезденето.

Според запознати Гинка била пълна противоположност на новата президентска съпруга Десислава Радева. Първата дама била страстна пушачка. Докато бившата жена предпочитала здравословния начин на живот.

Кесякова внимавала с какво се храни и правела физически упражнения. Затова видът й бил свеж и можела да се облича в тоалети. Които били като тези на дъщеря й Дарина. Която е тийнейджърка.

За съжаление наследничката й не била почитателка на спорта. Нейният брат обаче Георги тренирал усилено футбол. Преди седмица синът на президента бил поканен за няколко проби от испанския „Валенсия”. Той смял треньорите от школата за подготовка с уменията си. Радев-младши показал какво може да турнир в Гърция. Като отбелязал няколко отлични удара във вратата, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар