Тъмни облаци надвиснаха над Димитър Рачков

0

Отчаяният Димитър Рачков намира утеха единствено в алкохола

Сериозни проблеми застигнаха Димитър Рачков. След поредната криминална изцепка на брат му Петър, актьорът има проблеми и с лихвари, научи Хот арена.

Приближени до фамилията Рачкови споделят, че покрай Пешо тв водещят е изгорял не само с крупна сума пари, но и с цял апартамент. Наложило се да се разделили с един от апартаментите си в Бургас. В жилището живеел братът на Димитър Рачков, но той го продал заради проблемите на Пешо.

Комикът е поел всички разходи за адвокати на брат и заради него е сериозно задлъжнял на бургаски лихвари. Запознати коментират, че главницата по кредита, който той взел от лихварите, възлиза на 100 000 лв, а месечните лихви са в размер на 8000 лв.

Последното голямо плащане на актьора по повод проблемите на брат му е било преди месец. Тогава Петър беше арестуван след обиск на апартамента му в бургаския квартал „Възраждане“.

В жилището му униформените откриха голям буркан с бял прах. До последно Петър твърдеше, че в буркана има хранителни добавки и стрити на прах билки, но резултатите от експертизата показаха друго. След като беше доказано, че в буркана има опиати, братът на комика се сдоби с обвинение от Окръжна прокуратура.

Въпреки, че в момента той е на свобода, магистратите все още не са решили какво обвинение да му повдигнат – за притежание и/или за разпространение на забранени вещества.

На фона на всички тези проблеми, Димитър Рачков все още не е преживял и раздялата с Мария Игнатова. Комикът намира утеха единствено в алкохола и често разпуска с приятели в заведенията в Студентски град.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.