Лъсна голямата лъжа на д-р Емилова

Лъсна голямата лъжа на д-р Емилова
5 (100%) 1 vote

Най-голямата лъжа на д-р Емилова е разкрита

Очевидци разкриха най-голямата измама д-р Емилова. Известната диетоложка изгради цяла империя на твърдението си, че гладуването е не само начин за избавяне и излишни килограми. Според нея, гладът е лечебен и спасява от всички болести.

Д-р Емилова многократно е заявявала, че тя самата спазва режима, който препоръчва на пациентите си в резултат от това не й се налага да приема лекарства или някакви други илачи.

Но очевидци разкриха, че това твърдение е много далече от действителността. Преди дни д-р Емилова е била засечена в аптеката от читателка на Хот арена. Тя споделя, че дамата с бялата коса купила лекарства за 80 лв.

Читателката на изданието дори чула разговора между д-р Емилова и аптекарката. Служителката я попитала за кого са лекарствата, а диетоложката отговорила, че са за нея.

Дамата, станала свидетел на това, коментира, че д-р Емилова неведнъж е заявявала в медийното пространство, че не й се налага прием на лекарства, тъй като спазва режима си.

Методите й на лечение постави под съмнение и нейната конкурентка д-р Байкова. Двете дами дори се пречкаха в медийното пространство.

Д-р Байкова заклейми методите на колежката си и заяви, че гладуването е не само много стар, но и изключително вреден способ. Тя е категорична, че ползите от него не са доказани и той е по-скоро вреден, отколкото полезен.

Байкова съветва всеки, който желае да отслабне, да не залага на методите на д-р Емилова, защото може да си навлече сериозни проблеми.

Конкурентката на белокосата докторка е категорична, че с гладуване се отслабва, но това не може да се превърне в ежедневен режим и следователно методът е вреден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар