Гичка от „Хелс Китчън“ родила в 12-и клас

Гласувайте за статията

Гичка е най-големият „образ“ в кухнята

Готвачката Гичка родила дъщеря си, докато била ученичка

Колоритната готвачка в кулинарното шоу на шеф Ангелов Гичка Красимирова забременяла, докато учила в 12-и клас в гимназията – пише в. „Уикенд“. Тъй като била в напреднала бременност, а и семейството ѝ било доста бедно, Гичка нямала абитуриентски бал – отбелязва изданието.

„Много ми бе мъчно, защото съученичките ми стягаха рокли, а аз си останах вкъщи“ – разплака се иначе забавната готвачка от Костинброд. Подгонени от недоимъка, родителите ѝ заминали да работят в чужбина. Самата тя започнала да работи в цех за производство на тестени изделия, още докато учела в 9-и клас.

16 години след раждането на дъщеря си Гичка е щастливо омъжена за ученическата си любов и е главен готвач в училищен стол. Мечтата ѝ обаче била да работи в професионална кухня, затова и участва в шоуто „Хелс Китчън“.

Симпатичната готвачка отдавна би изхвръкнала от риалитито, ако не беше любимка на шеф Ангелов, който се удивлява на нейната наивност и простодушие. Не само шефът обаче харесва Гичка – тя е любимка на много зрители, а в последния епизод от риалитито дори бе помолена за автограф от племенника на Тото от „СкандаУ“. Това искрено зарадва Гичка и тя бе напът да се разплаче от щастие. А че е най-яркият „образ“ в шоуто, за това спор няма.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар