Лили Иванова крие тайна афера с легендарния Гунди (Всичко за любовната им авантюра)

Гласувайте за статията

Лили Иванова и Гунди имали любовен роман, певицата и футболистът за кратко били гаджета по време на соца

Лили Иванова крие тайна авантюра с легендарния бг футболист Георги Аспарухов. Примата на българската естрада минала като ураган през иначе краткия живот на най-прочутия по онова време майстор на топката.

Главата на феномена на „Левски” била завъртяна от прохождащата преди половин век певица, разкрива сигурен източник. По онова време и тя и Гунди били вече създали семейства. Лили била омъжена за композитора и пианист Иван Пеев. Докато красивият спортист се бил врекъл във вярност на Величка Маркова, която била волейболистка.

Колаж: Хотарена.нет

Двамата легендарни български знаменитости се срещнали на снимачната площадка. По време на снимките за първата бг реклама. Която хвалела достойнства на първата българска безалкохолна напитка оранжада „Тексим”.

В нея заедно с Лили Иванова и Гунди участвал и великият нашенски комик Георги Парцалев.  Докато бъдещата примадона пеела римуван слоган за оранжадата Парцалев и футболистът жадно поглъщали напитката.

Говори се, че Георги Аспарухов и певицата веднага си хвърлили око. Още тогава се разбрало, че двамата имат интимна връзка. Но се криели като дявол от тамян. Не искали да разочароват половинките си. Привличането им било просто от страст.

Любовният роман продължил малко повече от шест месеца. Лили решила, че няма смисъл повече да кръшка на Иван Пеев. Смятала Гунди за много красив спортист, но по й допадали интелектуалците от арт средите.

Наистина 1965 година за Гунди е знаменателна. Тогава се ражда неговият син. Тогава печели и титлата майстор на спорта, награждават го и с ордена „Народен орден на труда”. Тогава преживява и романа с поп дивата от Кубрат, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар