От топ сексоложка Наталия Кобилкина стана топ рогоноска (Всичко за изневярата на съпруга й)

Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина се сдоби с големи рога, Такис Дретакис й изневерява със засукана мадама

Наталия Кобилкина, на която й се носи славата на сексоложка на републиката се е уредила с такива големи рога. Каквито едва ли някой  може да си представи.

Покрай многото си ангажименти да учи дамите как да изпитват по-голям оргазъм и да измисля нови тактики за съблазън на мъже Кобилкина отървала собствения си съпруг. Който също имал нужда от ласки. Но покрай печеленето на пари рускинята вместо да го прикотка в спалнята продължила да се занимава със семинарите си, организирани  по най-различни краища.

Снимка: Фейсбук

Богаташът се опитал да поговори с благоверната си и да й намекне, че не трябва да се държи като девствена мома. Но не му се получило.

Говори се, че Такис започнал да й кръшка веднага на първата година след брака им. След като не им излязъл късмета да имат деца малко, по-малко съпругът взел да охладняват към половинката си.

Гъркът отначало си създавал краткотрайни запознанства с най-различни мадами. В които не влагал никакви чувства. Но на едно от светските събития, на които е чест гост Дретакис  бил очарован от дългокрака столичанка някъде около 30-те години.

По на чаша марково вино двамата се поприказвали и установили, че имат много общи теми. От дума на дума се стигнало довтора среща и аферата им се задълбочила.

На мъжът на Кобилкина му харесало да се усамотява с новата си тръпка в нейния уютен апартамент. Който се намира в един от баровските софийски квартали. Влюбените били засичани да се разхождат из центъра на столицата и да си гукат по на чаша кафе.

През познатите си Дретакис представял гаджето си като колежка. Наталия се правела на ни лук яла, ни лук мирисала. Не можела да допусне, че има жена с по-големи сексуални умения от нея. Сега се страхувала да не стане за смях защото проповядва креватни изпълнения. Но май не ги практикува, предават от hotarena.net. Притеснявала се и от още един развод, който щял да срине имиджа й на професионалистка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар