Жана Бергендорф се кротна (Кой е виновен за промяната?)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф се укроти

Жана Бергендорф се кротна. След хилядите глупости, които направи, певицата най-накрая се взе в ръце. От скоро Жана и законният й съпруг Стефан отново живеят заедно. Причината за това решение е синът им Леон. На последните изяви на певицата се вижда, че има огромна промяна във външния й вид, пише HotArena.

Жана е спряла с вредните навици. Тя е спряла да пуши и вече внимава как се държи и какво казва пред хората. В момента певицата се вълнува от музиката и семейството си. Жана се опитва да бъде добра майка и да дава добър пример на сина си. Тя не веднъж е казвала, че Леон е нейният живот.

В момента Жана ни представя на конкурса „Евровизия“. След представянето си на полуфинала певицата получи хиляди положителни коментари от нейните почитатели. Вики Терзийска също похвали група „Equinox“ и Жана. „Equinox“ се представиха много на ниво. Нашето парче наистина е едно от най-хубавите“, каза Терзийска за българското парче. Тя не пропусна да оплюе някои от другите изпълнители с сутрешния блок на БТВ. Жана от своя страна може да се радва само на положителни коментари в интернет пространството.

Преди известно време в интервю за „Шоу“ Жана сподели и какви са плановете й след конкурса. Тя замисля да стане доброволец и да помага на нуждаещите се от помощ. „Да, дори имам идеи в тази посока и смятам след „Евровизия“ да се посветя на това. Имам нужда да знам, че с нещо съм полезна и някой разчита на мен и това е начин да преодолея миналото си. Искам да вкарам живота си в някакъв смислен коловоз и да се опитам да помогна на други хора в затруднение“, каза Жана преди месец. „За целта обаче, първо трябва да дам личен пример и затова мотивацията ми сега никога не е била по-голяма и по-силна. Чувствам, че ми се дава шанс да открия смисъла на живота си“, допълни певицата.

Жана Бергендорф показа какво може на Евровизия сн. Фейсбук

Жана Бергендорф показа какво може на Евровизия сн. Фейсбук

От последните изяви на Жана се вижда, че тя наистина върви уверено по своя път и преследва целта си – да стане пример за сина си и за нуждаещите се хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар