Милионерът Борислав Комсийски се жени. Вижте коя е булката!

Гласувайте за статията

Щастливото събитие ще е на някой от известните гръцки острови

Помните ли милионера Борислав Комсийски, който бе един от участниците в риалити формата „Биг Брадър“?

По всичко личи, че от известно време насам Борислав Комсийски лети на крилете на любовта. Потвърждава го и важното решение, което е взел – да се ожени.

Запознати издават, че заможният ерген върти любов с гадателката Здравка Атанасова, но се опитва да прикрие връзката си от широката общественост.
Източници, близки до двойката обаче разкриват, че Борислав Комсийски вече е планирал сватбата си, която ще се състои това лято.

Борислав Комсийски

Изгората на Борислав Комсийски – Здравка Атанасова

По всяка вероятност тя ще е на някой от известните гръцки острови. На практика заможният ерген няма повече възможност за отлагане, тъй като изгората му, е бременна.
Това, което не знаем за избраницата му е, че се титулува като наследница на гръцката Ванга и магьосниците от Измир.

В този ред на мисли мнозина си зададоха въпроса дали пък Борислав Комсийски не е бил омагьосан от бъдещата си съпруга. Близки до един от най-желаните ергени у нас не крият изненадата, че всичко помежду им се случило светкавично – запознанство, бременност, бъдещ брак…

Любопитен факт за Здравка Атанасова е, че тя има още едно дете – синът й Никола, който е плод на предишна нейна любов. Израснала е в Ямбол, където за пръв път хвърля карти и боб. Мнозина твърдят, че тя е единствената българка, която е усвоила познанието да гледа на най-старите гадателски карти на света – Десте, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар