Вижте какви ги върши 11-годишният внук на Симеон Сакскобургготски

Гласувайте за статията

Очевидно прилича на баща си

Няма да повярвате какви ги върши 11-годишният внук на Симеон Сакскобургготски – Симеон Хасан.

Оказва се, че той е новата надежда в бойните изкуства. Внукът на Симеон Сакскобургготски, с който го дариха дъщеря му Калина и зет му Антонио Муньос Валкарсел, по-известен като Китин Муньос, тренира усилено от година и половина. Той тренира заедно с монаси в манастир Рабат.

Приятелите на баща му твърдят, че внукът на Симеон Сакскобургготски се е метнал на Китин Муньос и адреналинът му е в повече. Малкият обича да стреля и вече е ходил на лов. Освен това е един от малцината 11-годишни хлапаци, управлявали яхта.

Симеон Сакскобургготски

Очевидно прилича на баща си

Припомняме, че преди време самият Китин Муньос записа нови рекорди. Той прекоси по ширина Средиземно море между Монте Карло и Тунис на сърф. Преди да сключи брак с дъщерята на Симеон Сакскобургготски, Муньос пътувал и до Северния полюс върху сал. Плавателният съд бил изработен от самия него от слама и тръстика.

При все, че малкият Хасан носи наполовина мюсюлманско име, той бе кръстен като християнин. Калина посочва, че синът й почита родния си български език и говори с нея и дядо си Симеон Сакскобургготски на български. Освен това Симеон Хасан знае и още два езика, които използва.

Малкият Симеон Хасан често пъти се среща с богатите крале на Мароко, тъй като е кръстен на дядо си и на бащата на Мохамед VI, който е настоящ крал на Мароко.
Тъй като той е близък приятел на Калина и Китин, синът им често играе с децата на краля, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар