Меденият месец на принц Хари и Меган Маркъл се отлага

Гласувайте за статията

Двамата ще трябва да посетят важно събитие

От близкото обкръжение на бъдещите младоженци Меган Маркъл и принц Хари издават, че се е наложило двамата да отложат медения си месец.

Новото кралско семейство няма да има възможността да се отправи на меден месец веднага след сватбата. Причината за това е, че принц Хари и Меган Маркъл трябва да присъстват на много важно събитие, което ще се състои броени дни след сватбеното им тържество.

Още през миналия месец стана ясна дестинацията, която младоженците са избрали за сватбеното си пътешествие. Тъй като двойката харесва екзотичните места, са избрали да посетят Намибия.

Меган Маркъл

Двамата ще трябва да посетят важно събитие

Пътуването им до екзотичната дестинация обаче ще бъде отложено със седмица, съобщават от английския кралски двор. Цял свят тръпне в очакване на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Предполага се, че тя ще е едно от запомнящите се събития за 2018 година.

Вече стана ясно, че принц Хари е избрал сватбената рокля на половинката си. Преди известно време той е бил забелязан да излиза от дизайнерската къща „Ralph & Russo“ в Челси. Кралската особа е бил придружен от трима охранители.

Американската актриса от „Костюмари“ ще се венчае предрешена в ръчно изработена рокля, която е на стойност около 100 хиляди лири.
Цената на роклята ще бъде платена от английското кралско семейство.

Междувременно тези дни стана ясен и отговорът на горещия въпрос, който мнозина си задаваха. В крайна сметка стана ясно, че родителите на Меган Маркъл ще присъстват на церемонията. Баща й ще я заведе до олтара, където ще я повери на принц Хари, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар