Вижте как ще изглежда принц Джордж на 40 години (ФОТО)

0

Принцът ще се превърне в изключително привлекателен мъж

При все, че първородният наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън – принц Джордж е едва на 4 години, той отдавна се е превърнал в един от най-известните членове на кралската фамилия на Великобритания.

Хората от цял свят коментират колко е сладък принц Джордж. Повечето от тях са убедени, че той ще се превърне в истински красавец, когато порасне.

Тези предположения бяха потвърдени и от екип учени от университета в Брадфорд. Благодарение на помощта на новите технологии и различни алгоритми, учените са установили начина, по който принц Джордж ще изглежда, когато навърши 40 години.

принц Джордж
Принцът ще се превърне в изключително привлекателен мъж

При изготвянето на изображението са взети под внимание уникалните черти на лицето на наследника на кралската фамилия. Освен това е съобразено и генетичното наследство на родителите му.

Ако принц Джордж наистина изглежда по този начин, когато навърши 40-та си година, той наистина ще е изключително привлекателен мъж. По всяка вероятност ще надмине любовните подвизи не само на баща си принц Уилям, а и на чичо си принц Хари.

За никого не е тайна, че принц Хари има доста изцепки, както и не малко връзки зад гърба си. Той определено е купонджия, но в крайна сметка си намери майстора в лицето на американската актриса Меган Маркъл.

Двамата ще се венчаят след броени дни – на 19 май.
Носи се мълвата, че принц Хари категорично е отхвърлил съвета на баба си да подпишат предбрачен договор с бъдещата му съпруга, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.