Цветелина Грахич проговори за тежката драма

Гласувайте за статията

Певицата твърди, че здравословното й състояние не е пострадало

Бившата вокалистка на „Ку-ку бенд“ – Цветелина Грахич, проговори за тежката драма в живота си.

За никого от почитателите й не е тайна, че от известно време насам тя направо стряска с външния си вид. От пухкавата босненка не е останала и следа. Към днешна дата тя е станала като движещ се скелет и стряска околните, където и да се появи.

Ексцентричната певица наплаши сериозно феновете си със слабата си фигура. Мнозина от тях твърдят, че ако духне по-силен вятър, докато Цветелина Грахич е навън, ще я прекърши.
Макар да звучи шеговито на пръв поглед, това е самата истина, имайки предвид колко много е отслабнала.

Цветелина Грахич

Певицата твърди, че здравословното й състояние не е пострадало

Тя вече е на път да си създаде сериозен здравословен проблем. В отговор на притесненията на мнозина от феновете си, Цветелина Грахич отговори, че е отслабнала драстично, но няма проблеми със здравето си.

Певицата си спомня за времето, в което бе пълничка и мнозина от хората й го казвали в очите. Това не й било никак приятно и тя решила да се вземе в ръце. За всички обаче е очевидно, че към днешна дата тя е залитнала в другата крайност.

При все, че твърди, че отначало не й пукало много от подобни навици, все пак решила да опита да отслабне. Резултатът не само е на лице, а е и стряскащ.
За разлика от мнозина, Цветелина Грахич твърди, че е отслабнала изключително лесно. Тя не гладува, а се храни еднообразно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар