Силвия Лулчева остави всички без думи

Гласувайте за статията

Актрисата е категорична, че ще продължи така и занапред

Мнозина от колегите на актрисата от „Столичани в повече“ Силвия Лулчева, която влезе в ролята на „Столичани в повече“ Силвия Лулчева, останаха без думи от това, което направи тя.

Оказва се, че Силвия Лулчева е една от малкото българки, които се грижат повече от добре за състоянието си. За разлика от голяма част от колегите си, Силвия Лулчева много внимава с какво се храни.

За нея е много важно каква храна поглъща на всяко от храненията й. поради тази причина тя далеч не залага на тестените закуски или фаст фууд, а си носи буркани с храна. Това, което едва ли не шокирало колегите й, е фактът, че Силвия Лулчева ги помествала в дамската си чанта.

Силвия Лулчева

Актрисата е категорична, че ще продължи така и занапред

Тя прави това всеки път, когато има представление в театъра или пък е на снимачната площадка за заснемането на поредната сцена от сериала „Столичани в повече“.
Дори самата актриса призна за това си „прегрешение“ съвсем наскоро.

Силвия Лулчева е категорична, че ще продължи да действа по този начин, докато е в сила двойният стандарт за качество на продуктите у нас и страните от западна Европа.
Актрисата е една от малкото жени на тази възраст, които харесват тялото си без дрехи. Тя посочва, че не се срамува да изложи на показ голото си тяло, тъй като изглежда наистина перфектно.

Определено има за какво да се гордее, още повече като се има предвид, че полага огромни грижи за това. Тя се старае да не се храни с храна, купена отвън, а залага основно на ястия, които е приготвила у дома.

Макар мнозина да се присмиват на Силвия Лулчева за това й решение, тя не се срамува и е категорична, че ще продължи да го прави и занапред, тъй като държи да знае какво внася в тялото си, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар