Не е за вярване! Вижте каква е причината за лютата война между Димитър Рачков и Фънки

Конфликтът помежду им тлее от години
0

Конфликтът помежду им тлее от години

Няма да повярвате каква е причината за лютата война, която поведоха актьорът Димитър Рачков и рокаджията Димитър Ковачев, по-известен като Фънки.

Оказва се, че Димитър Рачков и Фънки не могат да се понасят. Войната между комика и рокаджията се води от дълги години.

Причината за неразбирателството между Рачков и Фънки е, че актьорът ревнувал от забавния Фънки. Факт е, че той успява с лекота да спечели симпатиите на публиката, докато в същото време Рачков трябва доста да се потруди за това, отбелязва на страниците си „Таблоид“.

Фънки
Конфликтът помежду им тлее от години

Всички в шоуто са наясно, че отношенията между адашите са много далеч от приятелски. Между Димитър Рачков и Фънки тлее конфликт, който неотдавна ескалира в ефир.
Неслучайно водещите на култувото шоу за имитации по Нова тв – Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков се изгавриха неколкократно с Фънки.

В началото на едно от последните издания на предаването зевзеците се заядоха с Фънки, обявявайки, че шоуто ще започне с Фънки, който ще влезе в ролята на любимия си колега от шоубизнеса – Къци Вапцаров.

Припомняме, че Фънки и Къци станаха върли врагове по време на участието им в риалитито „Биг Брадър“.
Именно поради тази причина на Фънки никак не му се понрави изненадата, която актьорския дует му спретна. Заради шоуто и зрителите обаче, рокаджията се съгласи на неприятната трансформация.

Запознати издават обаче, че Фънки изригнал след края на шоуто. 58-годишният продуцент и музикант вдигнал чутовен скандал на Димитър Рачков.
От кухнята на „Като две капки вода“ коментират, че не е редно Димитър Рачков да пренася личната си война в предаването. По всичко личи, че не може да разграничи професионалните си ангажименти от личните си пристрастия, категорични са те, отбелязва Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.