Крум Савов взе изненадващо решение

Гласувайте за статията

Семейството му ще вземе участие в социалния експеримент „Смени жената“

Спортният журналист Крум Савов взе решение, свързано със семейството му, което изненада всички.

Оказва се, че Крум Савов и половинката му Мая Савова се разделят. Добрата новина обаче е, че раздялата им не е за постоянно, а е временна. Семейството ще стане поредният участник в социалния експеримент „Смени жената“.

В двата поредни епизода на риалитито, които ще бъдат излъчени тази вечер (9 май) и на 16 май от 21 ч., семейството на Крум Савов ще размени живота и бита си с друго популярно телевизионно семейство – това на Мая и Васил Кючукови. Те бяха едни от героите в социалния проект на Би Ти Ви – „Бригада Нов дом“.

Крум Савов

Семейството му ще вземе участие в социалния експеримент „Смени жената“

Очаква се размяната на двете съпруги да бъде повече от емблематична за втория сезон на риалитито „Смени жената“. То ще покаже във всички краски сблъсъка на две жени от различни социални нива, чиито ежедневни практики, са повече от разминаващи се.

Благодарение на участието си в социалния проект, половинката на Крум Савов и адашката й Мая Кючукова, ще получат възможността да видят живота си от друг ъгъл.
Това ще им помогне и да постигнат позитивна промяна в живота си.

Мая и Крум Савови са едни от емблематичните популярни семейства у нас. Мая Савова е фармацевт, а Крум Савов – един от най-изявените ни спортни журналисти. Двамата са семейство от 14 години. Твърдят, че най-голямото им щастие са близнаците – Крум-младши и Катрин.

Семейството не изпитва финансови затруднения за разлика от много български семейства. За сметка на това обаче в дома им цари спартанска дисциплина. Тя е свързана не само с учението и спортните занимания, а и с това как се изкарват пари, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар