Пропи се: Синоптичката Нора Шопова яко надига бутилката!

Пропи се: Синоптичката Нора Шопова яко надига бутилката!
5 (100%) 1 vote

Синоптичката Нора Шопова надига здраво бутилката!

Синоптичката Нора Шопова се е отдала на запой преди студентските си изпити. Синоптичката на Нова телевизия е решила да спази студенското правило. И то е да се почерпи порядъчно преди да се яви на изпит.

Нора Шопова

Нора Шопова се е научила да лочи яко, порка преди изпити

Амбициозната манекенка следва „Право” в УНСС. Родената в Панагюрище моделка още от 18-годишна мечтаела за телевизионната кариера и сега това е големият й шанс в живота.

Припомняме, че тя смени Деси Банова, която с днешна дата е половинка на президента Росен Плевнелиев. Двамата очакват съвместното си бебе и да минат скоро под венчило.

А заместничката на Деси Банова сама се похвали със среднощните си подвизи с бутилката. В социалните мрежи тя се показа с чашка в ръка преди поредното изпитание в образованието си на следващата сутрин.

Само че Нора Шопова не е решила само да се почерпи, а направо да се олее с алкохол. Прави впечатление, че брюнетката обича да го играе на сигурно.

И вместо да се лигави на чашка бяло вино тя е сложила до себе си бутилка с уиски, което е почти празна, както си личи от снимката.

На фотото се виждат още доста интересни неща от нощта преди битката в университета.

Синоптичката е наредила записки, учебници и лаптоп до полупразна бутилка от уиски. И по всичко личи, че се е започнала от рано да се комка.

Като мезе е сложила желирани бонбонки, а на фокус е и името на една от темите й по „Право”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар