Борислав Захариев: Образът на Боби Турбото ми взе страшно много! (още подробности) Преглеждания: 2513

Борислав Захариев и Боби Турбото са две коренно противоположни личности
0
4/5 - (1 vote)

Борислав Захариев се оказа коренна противоположност на нелепия образ преди години!

Шоуто „Като две капки вода“ със сигурност ще донесе най-много позитиви на участника Борислав Захариев. По-известен просто като Боби Турбото, актьорът за първи път наистина има възможност да покаже и разгърне таланта си.

Борислав Захариев
Борислав Захариев и Боби Турбото са две коренно противоположни личности

Досега всички си го спомняхме само като шута на Иван и Андрей в „Сблъсък“, а участието му във Вип Брадър отдавна вече беше забравено. Оказа се, че Борислав Захариев е коренно различен от олигофрена и простак Боби Турбото.

Самият той призна наскоро, че дебилният образ му е дал много, но му е взел още повече. След него никъде не го приемали сериозно и му отказвали стойностни роли в киното и театъра.

„Турбото правеше много простотии, но след тях липсваха послания. Като например, че трябва да сме примерни шофьори и много други“, заяви пред Мон Дьо Борислав Захариев.

Към днешна дата той се кефи на макс заради участието си в „Капките“, но признава, че изобщо не се интересува от победата. Не му дреме дали ще остане във фиталната четворка, или ще напусне пръв формата.

„Истината е, че не го приемам като състезание. Сцената не лъже. Когато излезеш на нея, или се справяш, или не. Радвам се, че мога да имам тези ежеседмични предизвикателства и да изпробвам сам собствените си сили и воля. Това е голямо училище и е най-важното. Много по-важно от някакво си първо място“, категоричен е чаровният Борислав Захариев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.