Късметлия: Евтим Милошев направил сефтето на 16 години с… лекарка! (още подробности)

Евтим Милошев "топнал чушката" за първи път на морето и то с какичка лекарка
0

Евтим Милошев няма да забрави опитната кака, която го отрака!

Продуцентът и дясна ръка на Любо Нейков – Евтим Милошев чукна 50 лазарника на 2 май. Преполовил житейския си път, той все по-често си спомнял за миналото и шансовете, които е пропуснал. Или пък, които е грабнал на мига, без да съжалява.

Евтим Милошев
Евтим Милошев „топнал чушката“ за първи път на морето и то с какичка лекарка

Разбира се, сред любимите му спомени като на всеки мъж, е сефтето. Евтим Милошев с кеф разказвал на аверите си как го направил за първи път на 16 години и то с… лекарка.

По онова време той бил на море и хормоните му вече бушували. Харесал си засукана и знойна мадама на плажа, която се оказала и доста отворена. Изглеждала видимо на неговите години, но впоследствие се оказала какичка на 30.

Евтимчо я награбил, без да й цепи басма и като за първи път се представил прилично. Или поне той така си мисли и се надява.

„След като голямото събитие станах, дори казах на жената: „Дано не сме направили нещо непредвидено!“. А тя в духа на представлението, което разигравах, ми отговори: „Не се притеснявай, моето момче, нали съм лекарка!“, спомня си през смях често пъти Евтим Милошев.

Колко дамата е била лекарка и колко не, това е друг въпрос и отговорът му изобщо не е важен. Двамата не се видели повече, а за него останал само хубавият спомен от залезите, морето и още нещо…

Към днешна дата Милошев отдавна живее под един покрив с бившата жена на Димитър Рачков – Христина Апостолова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.