Милена Фучеджиева изригна: Младите българи да се научат на уважение или да напускат държавата! (виж тук)

Гласувайте за статията

Писателката Милена Фучеджиева взриви със силен коментар в мрежата!

Талантливата писателка Милена Фучеджиева е вбесена от случващото се в милата ни родина. Авторката не пести мнението си по различни наболели въпроси като политиката, социалните неправди и прочие.

Милена Фучеджиева

Милена Фучеджиева с остро послание към младото поколение

В случая обаче тя „нахрани“ бъдещето на страната в лицето на младите хора у нас. Повечето от които растат като пълни дебили и не виждат по-далеч от носа си. Ето какво ги посъветва Фучеджиева в прав текст.

„Докато младите българи не се научат на уважение към местните или чужди авторитети, както и на благодарност за възможността да имат досег до тях, по-добре да напускат държавата.

За да могат да се върнат ошамарени и научени на йерархия и на справедливо професионално и социално позициониране в обществото. Така, както се случва в реалния капитализъм.

Родителите им са хора от моето поколение, които масово имат напълно объркани представи за света. За съжаление това се предава поколенчески. Провинциалността изобщо не я споменавам. Тя, впрочем, съществува и при сицилианците, както и на много други места по света.

Дълга тема е тази, а наблюденията ми са, че е крайно безмислено да си губя времето да пиша по нея, защото реакцията обикновено е „коя е па тая да ми казва…“. Провинциална реакция, която пречи на всичко тук.
Накратко – welcome back to bulgaria“, написа Милена Фучеджиева.

Оказа се, че мнението й е споделяно от мнозина, но за жалост само от нейните среди. Тези, към които е насочен постът, едва ли ще го прочетат, камо ли да го осмислят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар